Executive Program

Get ready for the digital age!

Digitale transformatie: we horen het overal en we moeten er allemaal mee aan de slag. Maar waarom? Wat is digitale transformatie precies? Wat zijn zowel kansen als uitdagingen voor organisaties? Wat vraagt digitale innovatie van onze manier van werken en organiseren? Met welke ethische vraagstukken en sociale consequenties moet ik rekening houden.

 

Vraagstukken omtrent digitale transformatie:

Gedurende acht maanden volgen deelnemers interactieve colleges waarin ze aan de slag gaan met vier complexe vraagstukken rondom digitale transformatie:

  1. Wat zijn strategische consequenties van digitale transformatie?
  2. Wat zijn manieren om te organiseren voor innovatie?
  3. Hoe kan digitale innovatie succesvol worden geïmplementeerd in bestaande systemen en structuren?
  4. Wat zijn mogelijke (on)voorziene ethische vraagstukken en sociale consequenties voor hoe we werken en organiseren?

 

Opzet van het programma Digitale Transformatie:

Na succesvolle afronding van dit programma ontvangen participanten ook een VU-KIN-Certificaat Digital Transformation ter bevestiging van de opgedane kennis en begrip op het gebied van digitale transformatie.

 

Informatie over opleiding Digital Transformation in 2018 & 2019:

De opleiding Digital Transformation start in oktober en duurt 8 maanden. Zij bestaat uit collegedagen op de Vrije Universiteit Amsterdam, in principe om de week op woensdag van 09:30 tot 16:30 uur. De voorbereidingstijd voor elke collegedag bestaat uit 8-12 uur zelfstudie. Hieronder valt bijvoorbeeld het voorbereiden van een presentatie, het lezen van wetenschappelijke artikelen, en het maken van voorbereidende opdrachten.

Geïnteresseerd in in dit programma? Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

* Vereist