Gezocht: Programmacoördinator

Reading Time: 2 minutes

Gezocht: Programmacoördinator

 

Voor 0.8 – 1.0 fte
Vacaturenummer 18153
VU onderdeel: Extern

De Vrije Universiteit Amsterdam (VU) is een vooraanstaande, innovatieve en groeiende universiteit die midden in de samenleving staat en actief bijdraagt aan de ontwikkelingen in onderwijs en onderzoek. Op een levendige campus aan de snelst groeiende economische regio van Nederland (de Zuidas), werken ruim 4.500 medewerkers en volgen ruim 23.000 studenten wetenschappelijk onderwijs aan tien faculteiten, verschillende instituten, stichtingen en onderzoekscentra, en ondersteunende diensten.

De School of Business and Economics (SBE) staat voor innovatief en ambitieus onderwijs en onderzoek. De School verzorgt drie Nederlandstalige bacheloropleidingen (Economie en Bedrijfseconomie, Econometrie en Operationele Research en Bedrijfskunde), twee Engelstalige bachelors (International Business Administration en Philosophy, Politics and Economics) en heeft een breed portfolio aan Engelstalige masteropleidingen en executive opleidingen. Het wetenschappelijk onderzoek is ondergebracht in verschillende onderzoeksprogramma’s met een uitstekende internationale reputatie. De School biedt plaats aan 4.200 studenten en 1.700 postgraduate studenten. Er zijn ongeveer 460 medewerkers werkzaam aan de School.
Voor het driejarige onderzoeksprogramma ‘Werk en Organisatie” binnen het VSNU programma Digital Society zoeken wij een ondersteunend programma-coördinator op postdoc-niveau. U komt te werken bij het KIN Center for Digital Innovation aan de School of Business and Economics, Vrije Universiteit Amsterdam.

 

Functie-inhoud
• U helpt met het opbouwen van een interdisciplinair netwerk van onderzoekers, bedrijven en overheden op het terrein van werk en organisaties binnen de digitale samenleving.
• U organiseert netwerkbijeenkomsten in groter en kleiner verband.
• U helpt, in samenwerking met onderzoekers vanuit het netwerk, met het meer publiek toegankelijk maken van onderzoeksresultaten op dit terrein en het vertalen van onderzoeksbevindingen naar de praktijk.
• U assisteert bij het genereren van nieuwe middelen om de nieuwe vragen op het terrein van werk en organisatie binnen de digitale samenleving te kunnen beantwoorden, o.a. door te assisteren bij subsidieaanvragen en het oprichten van onderzoekconsortia rond specifieke vraagstukken op het gebied van Werk en Organisatie.
• U bent op de hoogte van alles wat zich afspeelt binnen het VSNU programma Digital Society en draagt zorg voor voortgangsrapportage.
• U biedt dagelijkse ondersteuning aan prof. dr. Marleen Huysman, boegbeeld Werk en Organisatie binnen het programma Digital Society.

 

Functie-eisen
• Academische opleiding in de bedrijfskunde of aanverwante discipline
• Afgeronde wetenschappelijke promotie
• Ervaring met (onderzoeks)management of organisatorische taken
• Affiniteit en/of enige ervaring met wetenschapscommunicatie
• Goede schrijfvaardigheden
• Affiniteit met en enige kennis van de terreinen Digital Society, in het bijzonder op het gebied van Werk en Organisatie (zie hier voor nadere info)
• In staat anderen te enthousiasmeren voor samenwerkingsprojecten, goed kunnen netwerken en initiatiefrijk zijn.

 

Functie-inhoud
De aanstelling is voor een periode van 3 jaar. De eerste aanstelling zal voor een periode van 12 maanden zijn, welke verlengd wordt tot drie jaar na een positieve evaluatie.

De Vrije Universiteit heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen zoals:
•8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag;
•Minimaal 29 vakantiedagen bij volledige arbeidsduur;
Op www.werkenbijdevu.nl kunt u onze aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen uitgebreid terugvinden.

 

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.588,- en maximaal € 4.084,- bruto per maand (salarisschaal 10 cao Nederlandse Universiteiten) bij volledige werktijd.

 

Informatie
Voor meer informatie over het KIN Center for Digital Innovation zie www.kinresearch.nl.
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met Marleen Huysman,
email: m.h.huysman@vu.nl

 

Sollicitatie
Schriftelijke reacties voorzien van motivatiebrief en CV, kun je onder vermelding van het vacaturenummer voor 3 mei 2018 sturen naar: vacature.sbe@vu.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld