KIN is Hiring: Position for Student Assistant (Dutch)

Reading Time: < 1 minute

Voor het secretariaat van de afdeling Informatie, Logistiek en Innovatie zijn we op korte termijn op zoek naar een student-assistent voor 16 uur per week (verschillend in te delen, bijvoorbeeld 2 hele dagen of 1 hele dag en 2 halve dagen, afhankelijk van je collegeverplichtingen).

De werkzaamheden bestaan uit secretariële ondersteuning en ad hoc onderzoeksassistentie. Hiertoe behoren ondersteuning van onderwijsprocessen, interne en externe communicatie (o.a. bijhouden van de website), en informatieverwerking.

De kandidaat die we zoeken is flexibel, accuraat en servicegericht. Daarnaast is een actieve houding en goede communicatie belangrijk. Het is belangrijk dat verschillende zaken gemakkelijk zelf opgepakt worden en dat naar directe collega’s en de opdrachtgever goed gecommuniceerd wordt. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is noodzakelijk, als ook goede computervaardigheden. Ervaring met het bijhouden van websites en het gebruik van photoshop is een pre.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging.

Het salaris van de student-assistent is afhankelijk van het studiejaar en bedraagt minimaal € 1.958,- bruto per maand en maximaal € 2.283,- bruto per maand bij een voltijds dienstverband.

Voor meer inhoudelijke informatie kan je contact opnemen met:
Marlous Agterberg,
Tel: 020-59 83132
E-mail: m.agterberg@vu.nl

Sollicitatie kunt u met toevoeging van een recent CV vóór 14 juni 2018 richten aan de Vrije Universiteit, School of Business and Economics, t.a.v. mevrouw M. Maletic, directeur bedrijfsvoering, per e-mail vacature.sbe@vu.nl.