Agenda for action for smart industry Noordvleugel Oct 16, 2015 (Dutch)

Reading Time: < 1 minute

Moet ik wel of niet investeren in (nieuwe) robots? Hoe verandert mijn marktpositie als concurrenten investeren in 3D-printing? Kan ik nieuwe business halen uit de Internet of Things?

In de Noordvleugel (Noord-Holland, Utrecht, Flevoland) hebben bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden de handen ineen geslagen om een Actieagenda ‘Smart Industry’ te ontwikkelen. In deze agenda benoemen we de kansen voor bedrijven op het gebied van Smart Industry en actielijnen om deze kansen te benutten. Daarbij wordt aangesloten op de sterkten van de regio, o.a. op het snijvlak tussen ICT, creatieve en maakindustrie, nieuwe technologie in agrifood en slimme materialen en composieten.

Op vrijdagmiddag 16 oktober om 15:00 uur wordt de Actieagenda aan het bedrijfsleven en kennisinstellingen gepresenteerd. De Actieagenda wordt door gedeputeerden Jaap Bond (Noord-Holland) en Nico-Jan Appelman (Flevoland) officieel aangeboden aan Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink, voorzitter van het landelijke Team Smart Industry en voorzitter van de FME.
Bent u geïnteresseerd? Wilt u meedoen of een project indienen? Kom dan voor meer informatie naar de bijeenkomst op vrijdag 16 oktober. Meld u aan en reserveer de datum in uw agenda!

Voor meer informatie en aanmelden: bezoek http://www.smartindustry.nl/am_event/overhandiging-actieagenda-smart-industry-noordvleugel/

PROGRAMMA:

14:30 Ontvangst
15:00 Presentatie en overhandiging Actieagenda door gedeputeerden Jaap Bond en Nico-Jan Appelman en Hans Fischer, Plant officer Tata Steel
15:30 Pitches van bedrijven:
– Han Wensink, Nevasco
– Frans Feldberg, Data Science Alkmaar
– Hans Stam, Rolan Robotics
16:00 Paneldiscussie met Hans Fischer (Plant Officer Tata Steel) en Leo Le Duc (directeur Amsterdam Science Park)
16:30 Afsluiting en borrel