Symposium Social Media? Social Business! with Han Gerrits (November 5, 2015)

Reading Time: < 1 minute

Social media is een belangrijke ontwikkeling voor de bedrijfsvoering. Veel bedrijven zijn al actief op social media. Sommige zien kansen om zaken beter te doen, andere doen het om de boot niet te missen of ‘omdat de klant dat van ons vraagt’. Voor Stichting Management Studies is dit reden ge-weest om de vraag te stellen wat social media betekent voor bedrijven. Hoe kunnen bedrijven social media inpassen in hun bedrijfsvoering? Het onderzoek is verricht door Gerrita van der Veen (HU, HIGHvalue), Arne Maas (RBS, Ameuse), Anne-Marie Delfgaauw (AMD1510) en Han Gerrits (VU, KPMG).

 

Social media inzetten om bedrijfsdoelstellingen te realiseren is een kwestie van organiseren. Groei naar sociale volwassenheid betekent dus per definitie organisatieverandering. Het bijbehorende veranderingsproces en alles wat daarbij komt kijken is onderzocht aan de hand van drie fasen: pionieren (initiatie), getting serious (implementatie) en succes met social media (integratie).

 

Wilt u inzicht krijgen in het proces naar volwassenheid van social media in uw bedrijf, de werking van social media voor verschillende typen organisaties en bedrijfsprocessen én de succes- en faalfactoren om uw eigen leercurve te versnellen en risico’s te minimaliseren kom dan naar het onderstaande symposium.

 

Voor het programma en aanmelden ga naar: http://www.managementstudies.nl/?intTMID=10&intLMID=67